Oma tuotanto

Veihtilahden Puutarha Oy on tunnettu laadukkaista kesäkukistaan, joita myymme suoraan kasvupaikalta puutarhaltamme Haapajärveltä. Kasvatamme itse kesäkukat, amppelit ja hyötykasvien taimet jo toisessa polvessa yli 40 vuoden kokemuksella. Meiltä saat koko kesän ajan tuoreita kukkia, sillä kasvu porrastetaan niin, että voit uudistaa puutarhaa koko kesän ajan tuoreilla kesäkukilla. Oman tuotannon runkona ovat suositut perustuotteet, mutta kokeilemme aina myös jotain uutta.

Orvokkimme ovat erittäin suosittuja

Se on tunnuskukkamme ja se löytyy myös yrityksemme logosta. Orvokin taival alkaa jo tammikuussa, jolloin kylvämme puutarhalla orvokin siemenet. Orvokkimme kasvatetaan isoissa ruukuissa viileässä tunnelissa, jolloin siitä saadaan erityisen tuuhea ja kestävä ja joka kukkii runsaana ja pysyy ryhdikkäänä. Orvokki on kevään ensimmäisiä istutettavia kukkia, koska se kestää jopa pientä pakkasta.

Ruusubegonia kasvatetaan pistokkaista

Se on suosittu ja helppohoitoinen kukka, joka viihtyy sisällä ja ulkona. Erityisen suosittu se on kesällä hautausmaakukkana pitkän kukinta-aikansa ja säänkestävyytensä vuoksi. Suosittelemme haudoille erityisesti runsaasti kukkivaa Betulia-lajiketta.

kirkkaat upeat pelargonit

Pelargoni on helppohoitoinen kukka

Pelargoni kasvatetaan myös pistokkaista. Pelargoni on samaan aikaan sekä perinteinen että muodikas. Se on varsin suosittu kukka ruukuissa kotipuutarhoissa ja siitä löytyykin meillä erittäin laaja värivalikoima.

tuuhea amppeli lumihiutale

Amppelikukkien pistokkaat tulevat meille pääasiassa kotimaisilta toimijoilta

Ne viljellään isoissa ruukuissa ja niille mm. tehdään käsityönä latvonta useamman kerran kaudessa, jolloin niistä saadaan erityisen tuuheat.

Kysy meiltä lisää! Kerromme mielellämme kasveista ja annamme hoito-ohjeita.